´Mensen zijn in december vaak in een feeststemming. Wij willen dat fijne gevoel stimuleren´, zegt Cees van Ingen (34) van Cees Mooi Stoer Wonen. De Decemberactie is volgens hem niet alleen leuk voor de klanten, maar ook goed voor de saamhorigheid tussen de winkeliers.

 

Bij Cees Mooi Stoer Wonen is alles en iedereen klaar voor de komende feestweken. ´Iedereen is goed gestemd. De mensen zijn op zoek naar leuke dingen en wij spelen daarop in. Voor zowel kleine als grote dingen kunnen wij de mensen helpen.’

 

[600 VIERKANTE METER] Cees Mooi Stoer Wonen is inmiddels drie jaar gevestigd in het pand aan de Pastoor Gowthorpestraat 15 in Barneveld. ´Onze winkel heeft nu een oppervlakte van meer dan 600 vierkante meter. Men vindt bij ons naast robuuste en landelijke meubelen ook een compleet assortiment van (bed)linnen, accessoires en meer dan 300 soorten verlichting.’

Cees kwam in 2014 op eigen benen te staan na het faillissement van Flevolicht. ´Ik heb daar veel geleerd. Ik ben begonnen als magazijn jongen en later werd ik bedrijfsleider en coördinator op het hoofdkantoor.’
Cees en zijn vrouw Pauline hebben inmiddels zes medewerkers in dienst. ´Ik ben in 2014 begonnen met Ineke. Zij werkt nog bij ons. Daarnaast hebben we ook onder anderen Janneke aan ons team toegevoegd. Zij is kleur- en interieuradviseur en geeft advies over styling, kleur, materiaal en het gebruik van licht. Al onze medewerkers hebben een speciaal gevoel voor sfeer en inrichting.’

 

[PERSOONLIJK ADVIES] Volgens Cees begint een interieur met een goede basis. ´Wij adviseren op het gebied van styling meestal een sterke neutrale basis. Van daaruit kun je zo vaak veranderen als je wilt, met accessoires, kleuren en volgens de laatste trends.’ Bij Cees Mooi Stoer Wonen is meedenken met de klant erg belangrijk. ´Wij geven persoonlijk interieuradvies, komen zelf de meubels plaatsen en – als de klant het wenst – zorgen we ook voor de puntjes op de ‘i’ door de juiste verlichting en accessoires mee te nemen.’

 

[BIJZONDERE COLLECTIE] Het aanbod van Cees Stoer Mooi Wonen is anders dan bij de doorsnee woonwinkel. ´Het is duidelijk dat wij een afwijkende collectie hebben. We willen geen standaard woonwinkel zijn. Onze klanten waarderen dat. Ze komen inmiddels uit alle delen van Nederland en de webshop helpt ons daar natuurlijk heel erg bij. Iedereen die iets speciaals zoekt, kan ons via internet vinden.’

 

[TRENDS] In de sfeervolle winkel is een groot en breed assortiment te bewonderen. ´Daar hebben we bewust voor gekozen. De mensen moeten ergens uit kunnen kiezen en iets kunnen vergelijken. Bovendien ben ik altijd op zoek naar weer iets nieuws. Wij blijven alert op de nieuwste ontwikkelingen. We zijn een bijzondere speler op de markt en dat willen wij graag zo houden.’

 

In december heeft Cees Mooi Stoer Wonen, naast de Decemberactie, ook nog extra aanbiedingen in verband met het 3-jarig bestaan. Bezoek ook de webshop

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment